Dupa un debut plin de adrenalina, Smart Driving Series, singura competitie automobilistica dedicata amatorilor, isi selecteaza participantii celei de-a doua etape, ce se va desfasura in perioada 30 iulie- 2 august.

Noi provocari pentru pasionatii de viteza: daca prima etapa Smart Driving Series s-a desfasurat pe un traseu foarte tehnic, amenajat in parcarea Mall Maritimo din Constanta, participantii celei de-a doua etape vor infrunta primul circuit auto-moto profesional, construit dupa standarde internationale, MOTOR PARK ROMANIA, din comuna Adancata.

Data de 10 iulie este rezervata preselectiilor. Doar doisprezece concurenti vor participa la etapa a 2-a Smart Driving Series, aceia care vor termina cele 20 ture de circuit in cel mai scurt timp, isi vor demonstra capacitatea de a mentine un ritm constant in conditii de siguranta si ii vor convinge pe instructorii Smart Driving cu privire la abilitatile de pilot.

Instructorii care ii vor insoti pe traseu pe concurenti (Lucien Hora, Ovidiu Zaberca, Mihai Beldie si Adi Iliescu) reprezinta nume importante in motorsportul romanesc si sunt detinatori a numeroase titluri.

Prin competitia Smart Driving Series, Scoala de conducere defensiva si sportiva Smart Driving, condusa de Andrea Fogliazza isi propune sa creeze un cadru profesionist si conditii de siguranta maxima pentru pasionatii de viteza, dar care nu au o cariera in pilotaj.

Anul acesta, participantii isi vor demonstra abilitatile de pilot la volanul unuia dintre cele 10 autoturisme BMW Seria 2 Coupe, versiune 228i, modificate pentru a asigura siguranta maxima participantilor. In format standard, automobilul de 245 de cai putere, atinge 100km/h in 5,8 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h.

Cei care doresc sa simta adrenalina Smart Driving Series, se pot inscrie pe site-ul www.vreausafiupilot.ro.

Mai multe informatii despre Smart Driving pot fi gasite pe site-ul companiei, www.smart-driving.eu sau pe www.facebook.com/GuidarePilotare.ro.

Partenerii evenimentului sunt: BMW APAN Motors, Michelin Romania, MOTUL, OZ Racing Romania, Sparco, Asociatia Litoral - Delta Dunarii, Crosspoint - Investment Banking & Real Estate, Roger Utilaje, Costadoro Coffee Lab, Cromatic Studios, Turkish Airlines.

Parteneri media: Auto Motor si Sport, www.Wall-Street.ro, www.9AM.ro, Men`s Health, Agerpress, www.ziare.com, Business24, ww.doingbusiness.ro, DIGI Sport, ROCK FM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri