Citroen va asambla din septembrie la centrul de productie PSA Peugeot Citroën din Rennes modelul cabrio 100% electric Bluesummer, pe care il va comercializa in Franta.

Noul model va fi produs in baza parteneriatului strategic incheiat de PSA Peugeot Citroën cu Grupul Bolloré. Modelul de 4 locuri 100% electric are o caroserie ABS PMMA vopsita integral. Grupul Bolloré a dobandit o experienta importanta in stocarea electricitatii, precum si in dezvoltarea si implementarea de solutii electrice.Bluesummer

"Parteneriatul cu Grupul Bolloré reprezinta oportunitatea de care reteaua Citroen poate profita, pentru a creste cifra de afaceri si a atrage in showroom-urile sale un nou segment de clienti, reusind astfel sa promoveze intreaga gama," a declarat Philippe Narbeburu, director comercial Citroen si DS Franta.

Prezentul acord dintre Marca si Grupul Bolloré poate fi formalizat sub forma unui contract de agent cu concesionarii Citroen doritori.

Retail jobs
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universit─â╚Ťii Româno-Americane ╚Öi al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agen╚Ťia de pres─â Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe pozi╚Ťia de redactor, iar mai târziu la agen╚Ťia de pres─â NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Ca╚Ťavencu, ca reporter ╚Öi redactor ╚Öef al departamentului Companii. Pentru o perioad─â scurt─â de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri