OMV Petrom deschide zece benzinarii mobile pe autostrazile A1 si A2 dupa castigarea licitatiei organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

“Prima statie pentru cei care intra in Romania, pe autostrada Nadlac-Arad va fi una sub brandul Petrom. Noile statii mobile raspund nevoilor variate ale oricarui sofer, oferind atat carburanti, cat si o gama larga de produse non-oil”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager in cadrul OMV Petrom.

Noile statii mobile sunt de tip modular, prefabricat. Ele vor fi transportate si amplasate in punctele in care vor functiona, fara a necesita lucrari suplimentare de constructie si amenajare. Termenul estimat pentru punerea in functiune a celor 10 statii este trimestrul patru al anului. Statiile mobile sunt prevazute cu o zona de alimentare cu carburanti si cu o zona de magazin. Fiecare statie va fi dotata cu 3 pompe, din care una de tip rapid, pentru alimentarea tirurilor.statie mobila Petrom

Clientii vor putea opta la pompa pentru unul dintre cele 4 tipuri de carburanti disponibili in reteaua Petrom: benzina standard, benzina Extra 99, motorina standard sau motorina Extra. O statie poate asigura alimentarea a circa 1.500 de vehicule pe zi.

Cele 10 statii vor fi amplasate in 5 locatii de pe autostrazile A1 si A2, cate una pe fiecare sens:
• Autostrada Nadlac-Arad (A1), km 26
• Autostrada Lugoj-Deva (A1), km 21
• Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 20
• Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 76
• Autostrada Medgidia-Constanta (A2), km 186

Cum arata primul smart...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Dispozitivele de bord DKV vor fi acceptate pe autostrăzile italiene   
Setari Cookie-uri