“Prima statie pentru cei care intra in Romania, pe autostrada Nadlac-Arad va fi una sub brandul Petrom. Noile statii mobile raspund nevoilor variate ale oricarui sofer, oferind atat carburanti, cat si o gama larga de produse non-oil”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager in cadrul OMV Petrom.

Noile statii mobile sunt de tip modular, prefabricat. Ele vor fi transportate si amplasate in punctele in care vor functiona, fara a necesita lucrari suplimentare de constructie si amenajare. Termenul estimat pentru punerea in functiune a celor 10 statii este trimestrul patru al anului. Statiile mobile sunt prevazute cu o zona de alimentare cu carburanti si cu o zona de magazin. Fiecare statie va fi dotata cu 3 pompe, din care una de tip rapid, pentru alimentarea tirurilor.statie mobila Petrom

Clientii vor putea opta la pompa pentru unul dintre cele 4 tipuri de carburanti disponibili in reteaua Petrom: benzina standard, benzina Extra 99, motorina standard sau motorina Extra. O statie poate asigura alimentarea a circa 1.500 de vehicule pe zi.

Cele 10 statii vor fi amplasate in 5 locatii de pe autostrazile A1 si A2, cate una pe fiecare sens:
• Autostrada Nadlac-Arad (A1), km 26
• Autostrada Lugoj-Deva (A1), km 21
• Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 20
• Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 76
• Autostrada Medgidia-Constanta (A2), km 186