Atat John Oldham (foto stanga) cat si Jaime Ortiz-Canavate (foto dreapta) vor continua sa lucreze sub directa coodonare a lui Jan Gijsen, presedintele Ford Romania si totodata seful uzinei din Craiova, care a subliniat importanta numirilor in contextul in care uzina din Romania "continua sa joace un rol strategic in ceea ce priveste productia Ford la nivel european”.

Jaime Ortiz-Canavate s-a alaturat companiei in 1999 si a detinut mai multe functii in departamentele de dezvoltare a produselor si de asemenea in cadrul diviziei de operatiuni productie motoare si productie vehicule, in cadrul Ford Spania, Ford Marea Britanie si Ford Germania.

De asemenea, Cristian Prichea a fost numit manager vanzari al companiei nationale de vanzari a Ford, inlocuindu-l pe Rafal Krajewski, care a ocupat acesta functie in ultimii 2 ani. Cristian Prichea s-a alaturat echipei Ford in 2010 in calitate de manager de produs, iar 2 ani mai tarziu a fost numit marketing manager, departament pe care l-a condus pana in august anul acesta. Rafal urmeaza sa se alature diviziei Ford din Africa si Orientul Mijlociu in noul sau rol de manager retail al Diviziei de Servicii Clienti.