16 Septembrie 2015

Accesorii auto pe care trebuie sa le ai la inceput de an scolar



Exista cateva gadget-uri minunate pe piata care ne pot face viata mai usoara la volan mai ales daca in masina avem un copil care trebuie dus la scoala. Cum ar trebui sa va pregatiti masina la inceput de an scolar aflati din slide-urile urmatoare.

Sursa foto: Monkey Business Images/shutterstock.com

Aspirator de mana

Copii sunt agitati in masina si fac dezordine, asa ca ar fi foarte util un aspirator de mana pentru a face curat.

Sursa foto: Kritchanut/shutterstock.com


Localizator pentru chei

Copii pot ascunde cheile uneori sau poate fi si vina noastra ca am uitat unde le-am lasat. O solutie este sa ne cumparam un breloc localizator pentru chei. Cele ieftine sunt acustice iar cele mai scumpe folosesc o aplicatie pentru telefon si pot localiza si masina pe o raza de 25 de metri.

Sursa foto: Rock and Wasp/shutterstock.com


Jaluzele pentru masina

Chiar daca vara a trecut, soarele inca ne mai deranjeaza in masina. Pentru locurile spate am putea lua jaluzele auto.

Sursa foto: Kichigin/shutterstock.com


Organizator auto

Un organizator auto poate fi montat pe bancheta spate pentru a depozita sticle de apa, servetele, alte lucruri esentiale unei calatorii. Acesta ofera o solutie de stocare inteligenta pentru a mentine curatenia pe bancheta din spate.

Sursa foto: lindam.com.ro


Casti wireless pentru copii

Daca copii vor sa asculte o singura melodie incontinuu, de exemplu coloana sonora a filmului Frozen, ar trebui sa le dati niste casti wireless. Fiind fara fir le permit acestuia sa stea comod pe orice loc din masina.

Sursa foto: Syda Productions/shutterstock.com


Suport iPad

Un suport iPad pe care sa il fixati de tetiera scaunului fata este necesar daca copii vreti sa stea cuminti si sa vizioneze un film pe iPad.

Sursa foto: Elena Stepanova/shutterstock.com


Car Kit Bluetooth

Cu totii stim ca nu trebuie sa vorbim la telefon in timp ce conducem, dar totusi o facem. Un Car Kit Bluetooth ar trebui sa fie primul pe lista de cumparaturi.

Sursa foto: ambrozinio/shutterstock.com




Citeste si