3 Noiembrie 2015

Dacia vrea sa produca Duster Army pentru institutii



Producatorul auto Dacia vrea sa dezvolte programul Duster Army, astfel incat sa realizeze un model adecvat cerintelor operationale ale potentialilor beneficiari din Sistemul National de Securitate si Industria de aparare, potrivit Ministerului Economiei.

Presedintele director general al Automobile Dacia, Nicolas Maure, s-a intalnit recent cu secretarul de stat responsabil pentru industria de aparare din Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, Sorin Encutescu, scrie Mediafax.

"Intalnirea a prilejuit o scurta prezentare a caracteristicilor tehnice ale vehiculului Dacia Duster Army. Au fost evidentiate performantele acestuia in conditiile utilizarii sale cu diverse echipari si pentru mai multe tipuri de misiuni. Partile si-au exprimat dorinta si deschiderea necesara pentru a dezvolta programul Dacia Duster Army si a realiza un model adecvat cerintelor operationale ale potentialilor beneficiari din Sistemul National de Securitate si Industria de aparare", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Duster Army este un vehicul special adaptat de echipele de inginerie ale Renault Romania pentru a raspunde cerintelor de transport ale Armatei Romane, in conformitate cu standardele cerute de NATO.



Citeste si