Arval a finalizat achizitia GE Capital fleet services

Arval a finalizat achizitia GE Capital fleet services, devenind cel mai mare jucator pe piata leasingului operational multimarca in Europa, potrivit grupului bancar francez BNP Paribas.

’’Achizitia GE Capital Fleet Services, chiar daca nu are un impact direct in activitatea din Romania, aduce pentru Arval beneficii majore legate de extinderea acoperirii geografice si de parteneriate globale cu noi companii", a declarat directorul general al Arval Romania, Dan Boiangiu.

Comisia Europeana a aprobat tranzactia care vizeaza peste 160.000 de vehicule din 12 tari europene. Ca urmare, alianta Arval-Element Financial devine lider global, cu o flota de peste 3 milioane de vehicule in 47 de tari si active totale de 2,4 miliarde euro.

La nivel local, Arval a implinit anul acesta noua ani de activitate. Compania si-a propus, pentru finalul anului 2015, sa atinga o flota in administrare de peste 7.500 de vehicule, in crestere cu 12% fata de anul trecut si cu un nivel al investitiilor de peste 27 milioane euro in acest an.

Citeste si:
Arval vrea sa dubleze flota de masini electrice
Rabla Plus face masinile...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri