Mazda anunta un motor turbo pe benzina de 250 CP, care va fi la vanzare din septembrie pe noul SUV CX-9 in America de Nord.

Noul motor dispune de MazdaDynamic Pressure Turbo, prima turbina din lume care maximizeaza performanta prin variatia nivelului de pulsatii de evacuare in functie de turatia motorului.

Motorul va alimenta initial noua Mazda CX-9. Dezvoltat in primul rand pentru piata din America de Nord, SUV-ul de familie ofera spatiu pentru sapte pasageri. Se asteapta ca America de Nord sa detina 80% din vanzarile anuale de CX-9, preconizate la 50.000 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri