Mercedes-Benz implementeaza standardele Euro6 pe modelul Citan si adauga noi optiuni, precum scaune pentru doua persoane, sistem de navigatie, trapa si o camera video pentru marsarier.

Toate autovehiculele Citan cu motor diesel respecta normele Euro 6 prin intermediul unui sistem de management al motorului, al catalizatorului si al filtrului de particule. Tehnologia SCR nu este necesara, astfel incat posesorii de Citan nu au motive de ingrijorare privind utilizarea solutiei AdBlue. Motorul compact turbo cu cilindree de 1,5 l este disponibil in trei categorii, 75 CP, 90 CP, 110 CP. mercedes benz citan

Modelul Citan cu motor Euro 6 este disponibil cu pachetul BlueEFFICIENCY care include o functie start/stop ECO. Progresul la Euro 6 creste cuplul maxim cu 20 Nm pentru fiecare motor diesel, intre 200 Nm si 260 Nm, cresterea puterii fiind de aproximativ 10 procente. Capacitatea motorului ramane neschimbata.

Mercedes-Benz Citan

Citan 112 cu motor pe benzina Euro 6 de 1,2 l a devenit mai puternic in timp ce capacitatea motorului a ramas neschimbata la 114 CP, in modul kickdown, motorul ajunge la un cuplu de 190 Nm, in loc de 175 Nm, in cel mai scurt timp. Acest cuplu suplimentar este asigurat in treapta a doua, a treia si a patra pentru 20 de secunde maxim, fiind de ajutor in situatii precum depasirile. Optional, Citan 112 este disponibil cu o transmisie cu dublu ambreiaj G6-DCT.

mercedes benz citan

Noi optionale sunt trapa deasupra scaunelor din fata, iar sticla geamului este slab colorata si fiecare jumatate poate fi deschisa manual, in directia de condus. Tot pe lista de optionale este si un nou sistem de navigatie dezvoltat special pentru Citan. Aparatul este de tip 1-DIN si este dotat cu un touch screen sensibil cu ecran de 3,5 inch.

Alaturi de noile caracteristice tehnice, modelul Citan pentru transport persoane vine si cu un nume nou: Citan Tourer, similar cu noul model Vito.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri