Mercedes-Benz lanseaza in aprilie cea de-a cincea generatie a modelului Clasa E in Romania, cu doua motorizari pentru inceput, E 200 - motor turbo pe benzina de 2 litri 184 CP si E 220 d - motor diesel de 2 litri 195 CP, echipate cu transmisia automata cu noua trepte 9G-TRONIC.

Mercedes-Benz Clasa E

Alte motorizari care vor completa gama sunt E 350 hybrid 279 CP (2 litri ), care are o autonomie de 30 km in mod electric si E 350 d (3 litri 258 CP). Spre finalul anului, Clasa E va primi si un motor pe benzina de 333 CP si unul diesel de 150 CP. Toate motorizarile au functia ECO start/stop.

Motorizari Mercedes-Benz Clasa E

Motorul diesel de 2,2 litri a fost redus la 2 litri, propulsorul fiind acum mai mic si mai compact, datorita reducerii spatiului ocupat de cilindri (90 mm fata de 94 mm).

Prin designul de coupe, noua Clasa E se aliniaza cu restul gamei Mercedes-Benz. Dimensiunile exterioare marite sunt ampatamentul de 2.939 mm (+ 65 mm) si lungimea de 4.923 mm, extinsa cu 43 mm.

Mercedes-Benz Clasa E

La interior, optiunile suplimentare includ doua ecrane, fiecare cu o diagonala de 12,3 inch, care isi lasa impresia ca este unul singur, alungit. Butoanele de comanda cu tehnologie touch amplasate pe volan functioneaza prin miscari de glisare orizontale sau verticale. Pe lista de optionale este si suspensia pneumatica Airmatic (trei camere de diferite marimi montate la puntea spate si doua camere la puntea fata).

Mercedes-Benz Clasa E

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri