Mercedes-Benz Clasa E

Alte motorizari care vor completa gama sunt E 350 hybrid 279 CP (2 litri ), care are o autonomie de 30 km in mod electric si E 350 d (3 litri 258 CP). Spre finalul anului, Clasa E va primi si un motor pe benzina de 333 CP si unul diesel de 150 CP. Toate motorizarile au functia ECO start/stop.

Motorizari Mercedes-Benz Clasa E

Motorul diesel de 2,2 litri a fost redus la 2 litri, propulsorul fiind acum mai mic si mai compact, datorita reducerii spatiului ocupat de cilindri (90 mm fata de 94 mm).

Prin designul de coupe, noua Clasa E se aliniaza cu restul gamei Mercedes-Benz. Dimensiunile exterioare marite sunt ampatamentul de 2.939 mm (+ 65 mm) si lungimea de 4.923 mm, extinsa cu 43 mm.

Citeste si:

Mercedes-Benz Clasa E

La interior, optiunile suplimentare includ doua ecrane, fiecare cu o diagonala de 12,3 inch, care isi lasa impresia ca este unul singur, alungit. Butoanele de comanda cu tehnologie touch amplasate pe volan functioneaza prin miscari de glisare orizontale sau verticale. Pe lista de optionale este si suspensia pneumatica Airmatic (trei camere de diferite marimi montate la puntea spate si doua camere la puntea fata).

Mercedes-Benz Clasa E