Administratorii de drumuri din Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Arges, Gorj si Bucuresti au primi 14 amenzi pentru ca nu au curatat drumurile, in ultimele 24 de ore, cand s-au inregistrat ninsori abundente si viscol, anunta Politia Romana.

In ultimele 24 de ore, la nivel national, 12.092 de politisti au intervenit cu 6.171 de mijloace auto, pentru a nu se inregistra persoane inzapezite, blocate in trafic si expuse unor situatii de risc, precum si pentru informarea populatiei si a soferilor in ceea ce priveste circulatia rutiera pe drumurile publice, a transmis, luni, intr-un comunicat de presa, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR). luni , conform Mediafax.

”Politistii au monitorizat si contractele de deszapezire, iar in ultima zi au dat 14 amenzi administratorilor de drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Arges, Gorj si Bucuresti, deoarece nu curatat drumurile de zapada, in total acestia fiind amendati cu 7.300 de lei" a declarat Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al IGPR.

In urma verificarilor, politistii au dat operatorilor economici sase amenzi in valoare de 10.920 de lei, iar soferii au primit 30 de sanctiuni contraventionale in valoare de 27.040 de lei pentru lipsa anvelopelor de iarna sau neutilizarea dispozitivelor omologate antiderapante.

Potrivit Politiei Romane, in prima parte a zilei de luni sunt inchise 17 drumuri nationale.Politistii le atrag atentia soferilor sa evite pe cat se pate deplasarea in zonele aflate sub incidenta avertizarilor meteorologice, sa porneasca la drum numai dupa ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmeaza sa il parcurga si situatia meteorologica existenta.

Citeste si:
IGPR: In mediul online daca ceva este gratis, sunteti marfa de pe raft
IGPR: In mediul online daca...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Prejudiciu de 22 MIL. euro: Perchezitii la persoane vizate de fraude bancare