Grupul DKV, care include furnizorul de carduri de carburant DKV Euro Service, a inregistrat anul trecut vanzari in crestere cu 1,8% fata de anul anterior, la 5,8 miliarde euro.

Compensarea pretului scazut al motorinei a fost facuta de DKV prin decontarea mai multor taxe de drum si introducerea cardului Novofleet pentru flotele de autoturisme si extinderea retelei europene de alimentare in Eurasia.

„Cu toate ca pretul motorinei in anul financiar care a trecut a fost cu 12% sub nivelul anului 2014 din cauza surplusului global, DKV Group a reusit sa compenseze aceasta situatie”, a declarat dr. Alexander Hufnagl, managing director DKV.

In obiectivele de business pentru 2016 sunt 100 de noi locuri de munca in domeniul customer service, IT, management de produs, marketing si vanzari, ceea ce va insemna ca numarul de angajati din Europa sa ajunga la 880.

In Romania, DKV Euro Service prognoza anul trecut o cifra de afaceri de 190 milioane euro, in crestere cu 8,6% de la 175 milioane euro in 2014. Compania are aproximativ 330 de statii de carburanti cu acceptanta DKV, din reteaua partenerilor MOL, OMV, Lukoil, Smart Diesel, Gazprom sau Oscar Downstream si altii.

Citeste si:
DKV Romania are un nou director general
DKV Romania are un nou...

Grupul DKV are peste 120.000 de clienti si 2,5 milioane de DKV Card si aparate DKV Box active in Europa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
DKV Euro Service Romania vrea sa faca anul acesta 360 MIL. euro