MT vrea monitorizarea utilajelor si specialistilor constructorilor

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ia in calcul infiintarea unei entitati de monitorizare a utilajelor si specialistilor astfel incat sa fie eliminata "tendinta constructorilor de a pacali" statul ca dispune de numarul de specialisti si de utilajele necesare finalizarii lucrarilor licitate.

"Sa infiintam o entitate care sa aiba o evidenta stricta a utilajelor, chiar cu serie si numar sau alt mod de identificare, la fel si in cazul specialistilor, in asa fel incat acestia o data ce au fost ofertati, sa avem o garantie ca au si fost folositi", a declarat Dan Costescu, in timpul unei dezbateri despre masteplan, organizata de Camera Deputatilor, scrie Mediafax.

El a explicat ca, odata ce unul din constructorii aflati in baza de date a castigat o licitatie, vor fi blocate utilajele, vor fi blocati specialistii, pentru a nu mai fi folositi la ofertarea sau la alte contracte de alte firme.

"In acest mod vom avea o monitorizare. Vom elimina aceasta tendinta a constructorilor de a pacali si vom avea evidenta exacta a specialistilor", a mai spus declarat ministrul Transporturilor.

Citeste si:
Metrou Drumul Taberei: La ce interval de timp vor sosi în stație...
Ministrul Transporturilor:...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri