Grupul a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 25 de milioane euro si se asteapta ca anul acesta sa depaseasca 27 de milioane de euro. Obiectivul de vanzari urmareste comercializarea a cel putin 1.500 de autoturisme noi si second-hand prin intermediul Opel Union Motors (autoturisme noi) si Sixt SH (second hand).

“Pentru noi, 2016 este urmatorul pas in provocarile de business pe care ni le-am proiectat. Ne conducem afacerea cu motoarele turate, un argument pentru cresterea cotei de piata la 7%, pe zona de leasing operational. Ne vom concentra pe serviciile de management al flotei, o zona neexploatata de noi pana acum, avand ca obiectiv o crestere cu 20% a businessului, incepand cu flota si portofoliul de clienti, pana la atingerea obiectivului de vanzare a 1.500 de masini noi si second-hand, anul acesta”, a declara Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

Pe piata de inchirieri de masini, compania Sixt Rent a Car a raportat anul trecut o crestere de 9%, la o cifra de afaceri de 3 milioane de euro si o flota de 600 de masini. Anul acesta, New Kopel vrea sa isi mentina acest procent de crestere si sa ajunga la o flota 750 de autoturisme.

Citeste si:

In leasing operational, Sixt are 2.500 de autoturisme in administrare si isi propune o crestere de 7% anul acesta la aproape 2.700 de masini. Clientii New Kopel Group, care detin contracte de leasing operational, sunt companii din arii precum: farma, FMCG, constructii, dezvoltare, auto, IT etc.

Anul trecut, compania cu 140 de angajati a lansat programul "Prima masina second hand", care are conditii de creditare fiind asemanatoare cu programul guvernamental "Prima masina".