23 Februarie 2016

Premierul Dacian Ciolos va participa la lansarea cartii politistului Marian Godina



Premierul Dacian Ciolos va participa miercuri la lansarea cartii politistului Marian Godina din Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", potrivit Guvernului.

Marian Godina este un politist din Brasov cunoscut pentru povestirile pline de umor despre intamplari din traficul rutier postate pe Facebook. Recent, politistul a fost implicat intr-un scandal care l-a derminat pe seful Inspectoratului de Politie Brasov, chestorul Ioan Aron, sa isi inainteze raportul de pensionare, iar pe directoarea Crucii Rosie Brasov, Luana Minea, sa isi dea demisia.

Pe data de 8 feburarie, politistul rutier Marian Godina i-a retinut permisul, pentru neacordare prioritate pe trecerea de pietoni, unui apropiat al consilierului judetean Luana Minea, care se afla in dreapta soferului. Aceasta l-a avertizat pe politist ca va discuta cu sefii lui, iar ulterior, dupa doua zile, i-a facut o sesizare pentru „comportament neadecvat“.

Cazul a ajuns si in atentia Inspectoratului General al Politiei Romane, care a deschis o ancheta la IPJ Brasov, iar apoi a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.



Citeste si