Kearney il inlocuieste pe Tim Helsen, care ocupa in prezent functia de country manager pentru UPS Olanda. Kearney este de origine irlandez si are o experienta de 27 de ani in cadrul UPS.

Noul manager si-a inceput cariera in 1989 ca functionar administrativ in cadrul departamentului financiar-contabil al UPS Marea Britanie, cu sediul la Londra. Pe parcursul anilor urmatori, a detinut numeroase pozitii cu multiple responsabilitati in cadrul aceluiasi department.

In 1999, a devenit office manager pentru UPS European Consolidated Service Center in Dublin, Irlanda. Patru ani mai tarziu, Kearney s-a mutat la Bruxelles, unde a ocupat functia de manager financiar al departamentului financiar-contabil al UPS Europa.

In 2004, Kearney a fost promovat ca si controller pentru o regiune din UPS care, la acel moment, includea zonele Mediteraneana, Orientul Mijlociu si Africa, avand sediul la Bruxelles. Un an mai tarziu, a revenit in Dublin, unde a ocupat pozitia de controller in cadrul Consolidated Service Center. In 2009, a fost desemnat country manager pentru UPS Irlanda.

Citeste si:

In 2011, Kearney a acceptat pozitia de director pentru contractorii de servicii autorizate pentru UPS din tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, iar in 2013 a inceput sa coordoneze, in calitate de director, contractorii de servicii autorizate pentru UPS din Europa de Est, avand sediul in Irlanda. Din ambele pozitii, Kearney a fost responsabil de supravegherea si coordonarea activitatilor contractorilor de servicii autorizati pentru UPS din tarile cuprinse in aceste regiuni.

UPS este lider global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, inclusiv transportul de colete mici si marfuri cargo. Cu sediul central in Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume.