Smart fortwo cabrio este disponibil in Romania. Costa de la 15.760 euro cu TVA

Smart fortwo cabrio este disponibil din martie in Romania, cu doua motorizari pentru inceput, la un pret de pornire de 15.760 euro cu TVA pentru propulsorul de 1 litru 71 CP.

Variantele de motorizare sunt 1 litru 71 CP, 0,9 litri 90 CP, cuplate la transmisia automata cu dublu ambreiaj twinamic sau transmisie manuala cu 5 trepte.

smart fortwo cabrio are un plafon din material textil care se deschide in 12 secunde, chiar si cand autoturismul ruleaza cu viteza mare. Plafonul poate fi ridicat si din exteriorul masinii, prin intermediul telecomenzii.

smart fortwo cabrio

La cea de-a treia generatie smart fortwo cabrio stalpii laterali pot fi indepartati complet si depozitati in interiorul haionului. Cu o suprafata de 1.8 m2, plafonul „tritop” din material textil este cu aproximativ 4% mai mare decat cel al predecesorului sau. Acoperisul exterior este realizat dintr-un material poliacrilic rezistent la lumina, iar interiorul contine un mix de materiale compus din poliester si bumbac. De asemenea, designul este completat de un strat de cauciuc dispus la mijloc. Plafonul are o grosime totala de 20 mm, iar luneta este incalzita si confectionata din sticla.

Citeste si:
Noul Smart fortwo, preturi pentru Romania
Smart fortwo si forfour,...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Mixul de materiale folosite pentru smart fortwo cabrio cuprinde o proportie mare de oteluri rezistente formate la cald si oteluri multifazice de rezistenta maxima. Comparativ cu modelul coupé, cabrio a fost consolidat in mod special in partile importante. Modificarile includ un sistem de bare incrucisate sub autovehicul, bare de torsiune la puntea din fata si din spate, precum si un tub interior localizat in stalpii A, fabricat din otel super rezistent format la cald.

smart fortwo cabrio

Avand o grila cu design de tip fagure si faruri rombice, aspectul frontal al unui smart este inconfundabil. Stalpul B este mai mic decat cel de la modelul cu habitaclu inchis, iar designul celulei de siguranta tridion este progresiv, oferind noului smart un aspect mai sportiv si concentrat.

Sistemele de asistenta pentru soferi sunt ESP, alaturi de sistemul de asistenta impotriva vantului din lateral – Crosswind Assist (optional), sistemul de asistenta la pornirea in rampa – Hill Start Assist (standard), sistemul de prevenire a coliziunilor – forward collision warning (optional) si sistemul de ”pastrare” a benzii – Lane Keeping Assist (optional).

Citeste si:
Accident grav la Raliul Transilvaniei: o mașină a intrat într-un copac
Accident grav la Raliul...

Noul smart fortwo cabrio are o lungime de 2,69 m, o latime de 1,66 m si o inaltime de 1,55 m. Aproximativ 220.000 de fani ai smart cabrio au optat pentru modelele precedente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri