Parada camioanelor si motocicletelor intre Romexpo si Piata Unirii va avea loc pe 28 mai, ora 12.00.

camioane T-Festival

Cele 3 zile dedicate expozitiei vor reuni cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente, dar si pasionatii din aceste domenii.

”Ne-am propus ca an de an, sa aducem in atentia tuturor T-Festival – un festival unic in Romania. Continuam succesul editiei de anul trecut a Conferintei Internationale pe care o vom organiza in data de 27 mai 2016 cu tema “Tendinte globale si provocari europene intr-o lume in continua miscare", la care vor fi prezenti speakeri si participanti din Parlamentul European, Comisia Europeana, IRU, Comisia Eurasiei, asociatiile transportatorilor. Pentru publicul larg, aducem o serie de concerte tribute, cele mai frumoase camioane si motociclete, dar si ultimele noutati ale producatorilor de camioane care pot fi admirate in festival ”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Oferte promotionale si...
Citeste si: Oferte promotionale la Targul cadourilor de Craciun de la Romexpo

camioane T-Festival

In cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: Expo – unde se vor regasi alte tipuri de vehicule, precum automobile speciale sau prototipuri de la universitati; Moto - cu zona Chopper Academy - parteneri si reprezentantii moto ai festivalului; Fun – unde participantii se vor putea delecta cu diverse activitati sportive, Kids si food court.

Muzica la T-Festival

T-Festival

T-Festival va reprezenta si cel mai mare festival de muzica tribut din Europa. Pe 27 si 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe si Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai indragite melodii ale unor artisti de talie mondiala: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day si King of Leon. „Tribute band” inseamna o formatie care interpreteaza melodiile unei trupe celebre cat mai aproape de versiunea original. Toate trupele care vor ajunge pe scena festivalului sunt din strainatate, iar artistii sunt look-alikes -seamana si joaca rolul membrilor trupelor originale.

Electric Castle 2019:...
Citeste si: Headlinerii EC 2019: Florence + The Machine si 30 Seconds to Mars

Pe scena festivalului vor concerta:
27 mai
Bon Jovi Revival – Tribute BON JOVI
Daylight - Tribute COLDPLAY
Skyfall - Tribute ADELE
28 mai
Dookie – Tribute GREEN DAY
Pink Deluxe – Tribute PINK
Kings of Rodeo – Tribute KINGS OF LEON

Un bilet costa 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se pot achizitiona in ziua festivalului la casele de bilete de la Romexpo. Totodata, se vor pune in vanzare si un numar limitat de pachete VIP care vor include accesul pentru toate cele 3 zile de festival, bauturi incluse, meet-and-greet cu artistii si alte surprize.

Anul trecut, T-Festival a avut loc in Bucuresti, in 2014 in localitatea Jucu din judetul Cluj, iar in 2013, festivalul s-a desfasurat la Targu Mures.

Expozitie dedicata BMW M la...
Citeste si: Expozitie dedicata BMW M la Automobile Bavaria Baneasa