Proleasing Motors: Masinile rulate aduse din strainatate ar trebui fiscalizate

Proleasing Motors din Ploiesti, dealer BMW, MINI si Ford pentru judetele Prahova, Dambovita si Buzau, considera ca Romania are nevoie de schimbari legislative predictibile si de eliminarea birocratiei excesive.

“Este nevoie de o modificare legislativa pentru a reduce importul autovehiculelor foarte poluante in Romania. Statul aloca bani pentru a scoate din circulatie masini mai vechi de zece ani, iar pe de alta parte permite importul de astfel de masini. Aceste masini rulate aduse din strainatate nu sunt fiscalizate. Sunt persoane fizice care aduc din strainatate sute de masini anual, impoziteaza-le”, a declarat Lucian Alexe, proprietarul si directorul general al Proleasing Motors.

Omul de afaceri mai spune ca “daca o persoana fizica cumpara si vinde cinci terenuri intra in categoria platitor de TVA, daca o persoana fizica cumpara si vinde masini desfasoara o activitate comerciala, deci ar trebui taxata. Impozitarea ar trebui modificata”.

Wall-Street.ro a lansat proiectul: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.

Citeste si:
Strategia si executia, problemele majore ale sistemului de sanatate
#RomaniaProfesionista:...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri