Citroen C4 Picasso si Grand C4 Picasso au primit un facelift

Citroen aduce un facelift celei de-a doua generatie a modelelor C4 Picasso si Grand C4 Picasso, care vine cu un nou motor, PureTech 130 S&S EAT6.

Noile modele Citroen au o capota in doua nuante si mai multe posibilitati de personalizare, inclusiv posibilitatea de a alege una dintre cele patru formule distincte de design interior. Interiorul este proiectat in spiritul unui spatiu deschis si ofera o ambianta pura si plina de lumina.

C4 Picasso facelift

C4 Picasso facelift vine cu tehnologii noi, precum Hands-Free Tailgate, ce permite deschiderea portbagajul printr-o miscare a piciorului aproape de bara spate. Versiunile facelift ies in evidenta prin noile stopuri cu efect 3D in versiune standard, jante din aliaj de 17 inch, o noua culoare argintiu pentru arcada capotei la Grand C4 Picasso si trei noi culori de caroserie.

Noile modelele vor dispune si de sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie, sistemul autopilot adaptativ cu functie de oprire, sistemul de avertizare Lane Departure, frana activa de siguranta, sistemul de atentionare a conducatorului auto si sistemul de monitorizare a unghiul mort sau Blind Spot.

Citeste si:
Citroen a prezentat cea de-a treia generatie C3
Citroen a prezentat cea de-a...

C4 Picasso facelift

Citroen C4 Picasso are o interfata de conducere 100% tactila si un ecran panoramic HD de 12 inch, Vision 360, Park Assist si sistemul de autopilot adaptativ (ACC).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri