Subsidiara din Romania a grupului francez FM Logistic, care ofera servicii de transport si depozitare, anunta extinderea platformei din Petresti cu inca 10.000 mp, la 30.000 mp.

Investitia FM Logistic in extinderea celulei a fost de 5 milioane de euro. Constructia a inceput in aprilie 2015. Platforma de langa autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, inaugurata in 2011, are in prezent 4 celule de 30.000 mp si poate fi extinsa pana la capacitatea maxima de 125.000 mp.

FM Logistic are in Petresti printre clienti companii din sectoarele retail si FMCG. Compania ofera servicii de depozitare si transport, avand camioane complete sau partiale, cu temperatura ambientala si controlata si servicii cu valoare adaugata (co-packing).

Cifra de afaceri a companiei a fost de 24 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2015-martie 2016). FM Logistic are 450 de angajati si opereaza trei platforme logistice in Romania- in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 65.000 mp suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau.

FM Logistic Petresti:

  • peste 7 milioane de cutii pregatite si livrate annual
  • 3 milioane de pachete promotionale realizate
  • 140 de angajati
  • o suprafata totala de 120.000 mp

FM Logistic este prezenta pe piata romaneasca de logistica din anul 2003. Compania are in Romania 700 de angajati si in jur de 100.000 mp suprafata de stocare.

Sursa foto: TTstudio/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri