Volkswagen si Vodafone, intr-un parteneriat in urma caruia noii proprietari de masini vor avea Internet gratuit timp de un an

Volkswagen a anuntat o colaborare cu Vodafone Romania, odata cu lansarea noului Tiguan, pentru solutii de conectivitate in automobile, conform unui comunicat de presa.

Astfel, Volkswagen, cu sprijinul Vodafone Romania, va oferi Internet gratuit, timp de un an, in reteaua Supernet 4G, pentru toate automobilele Volkswagen care au in dotare App-Connect sau Car-Net, conform News.ro

“Incepem acum cu noul Tiguan. Car-Net consta in diferite pachete de servicii care asigura o mai buna informare a soferilor inainte de a porni la drum si in timp ce sunt pe sosea, iar App-Connect le permite sa isi sincronizezea aplicatiile de pe smartphone cu sistemul infotainment. Posesorii masinilor Volkswagen vor fi mereu conectati la informatii”, a declarat brand managereul Volkswagen, Bogdan Florea.

„Prin acest parteneriat ne consolidam prezenta in industria auto cu solutii care sustin evolutia catre era masinii inteligente”, completeaza directorul de marketing al Vodafone Romania, Daniel Bobu.

Noul Volkswagen Tiguan, care a ajuns la distribuitorii din tara in aceste zile, este primul SUV care se bazeaza pe MQB(Modular Transverse Matrix), platforma Volkswagen care reprezinta un punct de referinta in designul si productia automobilelor cu motor amplasat transversal.

Una dintre caracteristicile platformei MQB este pozitia uniforma de montare a tuturor motoarelor si montarea in pozitie identica a tuturor conceptelor de propulsie alternativa - de la gaz natural si versiuni hibride, pana la propulsie 100% electrica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri