Achizitionarea rovinietei, precum si plata taxei de trecere la podurile peste Dunare, prin intermediul sistemului, sunt oprite, sambata, din cauza unei defectiuni la sistem, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Sistemul de achizitionare a rovinietei si de plata a taxei de pod a picat in jurul orei 4.00 dimineata, iar pana la acest moment nu se cunoaste cauza defectiunii si nici cat va dura pana se remediaza situatia, au declarat pentru News.ro reprezentantii CNADNR, scrie News.ro.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania precizeaza ca in perioada in care sistemul nu functioneaza nu vor fi emise procese-verbale de constatare a contraventiei pentru cei surprinsi in trafic fara rovinieta/peaj.

CNADNR mai spune ca va anunta opinia publica imediat ce defectiunile vor fi remediate si sistemul va fi functional.

Aceleasi probleme cu sistemul au fost inregistrate si de Paste, cand sistemul s-a blocat sambata dimineata, in jurul orei 5.00, din cauza unei probleme la server, si a fost repus in functiune a doua zi.

Citeste si:
Curand incepe executia podului peste Dunare la Braila
CNAIR a semnat contractul...

In acest weekend, multi romani pleaca pe litoral sau in statiunile de la munte, profitand de faptul ca si luni este zi nelucratoare, cu ocazia sarbatorilor de Rusalii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Vinieta si taxa de drum in Europa: cat costa in 2017
Setari Cookie-uri