Registrul Auto Roman a anuntat ca va elibera actualul model al Cartii de Identitate a Vehiculului (CIV) pana la epuizarea stocului existent de formulare, care este suficient pana la finalul anului.

Indiferent de modul in care se va face tranzitia catre urmatorul CIV, posesorii de vehicule nu sunt si nici nu vor fi afectati financiar sau in vreun alt mod.

"RAR estimeaza ca stocul actual de formulare CIV permite desfasurarea corespunzatoare a activitatii pana la sfarsitul anului in curs", anunta compania.

Conform prevederilor legale, se va recurge la eliberararea modelului nou de document dupa ce vor fi consumate Cartile de Identitate ale Vehiculului deja tiparite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri