Ministerul Transporturilor a autorizat continuarea modernizarii centurii rutiere a Capitalei

Ministerul Transporturilor informeaza ca a autorizat continuarea modernizarii centurii rutiere a Capitalei. Valoarea lucrarilor autorizate este de 9,85 milioane de lei si va fi finantata din bugetul Ministerului Transporturilor pe 2016.

Astfel, pe sectiunea dintre Autostrada Bucuresti – Pitesti (A1) km 55+465 si pasajul Chitila (DN7) vor putea fi efectuate lucrari pe toate zonele expropriate. Actul prevede executarea lucrarilor de constructie pe o lungime de 8,6 km, scrie News.ro.

Pe langa lucrarile rutiere, vor mai fi realizate si lucrari de drum (reamenajarea intersectiilor de la km 58+120, km 61+420 si km 63+400), de relocari/protejari utilitati, executia de bazine colectoare de tip laguna, de scugerea apelor, de siguranta circulatiei, dar si de protejare a mediului. Valoarea lucrarilor autorizate este de 9,85 milioane de lei si va fi finantata din bugetul Ministerului Transporturilor pe 2016.

Centura Capitalei, una dintre soselele cu cel mai mare trafic din Capitala, este un inel rutier in jurul Bucurestiului cu cate o banda pe sens si treceri la acelasi nivel, ceea ce creeaza mari blocaje ale traficului. Pana acum, doar o portiune de circa 20 de kilometri din partea de nord a centurii, intre Chitila si Voluntari, a fost largita la doua benzi pe sens, iar pe alte cateva portiuni, lucrarile au fost demarate, dar au intarzieri mari.

Citeste si:
Ministrul Transporturilor vrea tren metropolitan în București
Ministrul Transporturilor...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri