Trafic ingreunat la iesirea de pe A4 si intrarea pe DN 39, din cauza lucrarilor la podul de la Agigea

Traficul rutier la iesirea de pe autostrada A4 si intrarea pe DN 39, la Agigea, se desfasoara ingreunat, din cauza lucrarilor de reabilitare a podului de la Agigea, doua dintre cele patru benzi fiind inchise.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca doua dintre cele patru benzi ale podului de la Agigea sunt inchise, ca urmare a unor lucrari, astfel ca traficul rutier se desfasoara ingreunat la iesirea de pe A4 si intrarea pe DN 39, scrie News.ro.

De asemena, in statiunea Eforie Nord circulatia este intensa, insa nu exista blocaje. La inceputul lunii iulie, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, pana in15 iulie, circulatia autovehiculeleor de peste cinci tone pe podul de la Agigea este interzisa.

”Traficul va fi permis exclusiv autovehiculelor destinate transportului de persoane si a celor cu regim de circulatie prioritara, atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta”, preciza CNADNR.

Totodata, reprezentantii companiei mentionau ca traficul rutier se va desfasura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitata la 50 de kilometri la ora.

Citeste si:
VIDEO Un autocar cu 46 de persoane s-a făcut scrum pe DN1
VIDEO Un autocar cu 46 de...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Toate aceste restrictii au fost impuse ca urmare a lucrarilor de reabilitare a podului de la Agigea, peste Canalul Dunare-Marea Neagra, situat pe DN 39.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri