Mazda a prezentat in Japonia Mazda3 facelift

Mazda a lansat pe piata din Japonia versiunea restilizata a Mazda3, care ajunge in Europa la finalul anului cu patru variante de motorizari intre 100 si 165 CP.

Motorizarile Mazda3 facelift pe benzina sunt 1.5l (100 CP), 2l (120 CP si 165 CP), precum si o versiune diesel de 2.2l (150 CP).

Sistemul G-Vectoring Control este primul din noua gama de tehnologii Skyactiv-Vehicle Dynamics care ofera un control integrat al motorului, transmisiei, sasiului si caroseriei, si asigura o manevrabilitate mai precisa si un comportament de drum mai bun atat in mediu virtual, cat si real.

Modelele Mazda echipate cu motoare diesel vor beneficia de un control si mai precis al propulsiei, ceea ce va imbunatati si raspunsul oferit de acceleratie. Sistemul este insotit si de o inovatie ce reduce detonatiile specifice motoarelor diesel (Natural Sound Frequency Control) si extinde o alta tehnologie (Natural Sound Smoother) la toate modelele diesel.

La interior, Mazda3 facelift este mai ergonomica, vine cu un Head Up Display imbunatatit, care afiseaza de acum imagini color si ofera informatii soferilor fara ca acestia sa fie nevoiti sa-si mute privirea de la drum.

Citeste si:
SUV-ul CX-30 a fost cel mai vândut model Mazda în România în 2020
SUV-ul CX-30 a fost cel mai...

Echipamentele de siguranta activa si de prevenire a accidentelor includ Advanced Smart City Brake Support (Advanced SCBS). Camera frontala inlocuieste sistemul din prezent, bazat pe laser, si extinde plaja de viteza pentru detectarea altor vehicule si adauga si alte functii de detectie a pietonilor. Mazda3 2017 va fi disponibila si cu faruri adaptive LED (ALH), inclusiv faza lunga fara reflexii care asigura o vizibilitate superioara pe timp de noapte fara a orbi alti participanti la trafic si o functie automata de ajustare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri