19 Iulie 2016

BMW prezinta prima imagine oficiala cu Seria 1 Sedan



BMW Group si BMW Brilliance Automotive vor dezvolta si lansa exclusiv pentru segmentul compact premium din China, modelul BMW Seria 1 Sedan.

BMW Seria 1 Sedan este derivat din BMW Concept Compact Sedan care a avut premiera mondiala la Salonul Auto de la Guangzhou, in 2015. Ca model pregatit pentru productie, BMW Seria 1 Sedan pastreaza elementele de design ale acelui concept car, inclusiv proportiile caroseriei specifice BMW.

Segmentul automobilelor compacte premium inregistreaza cea mai rapida crestere la nivel mondial si in China.

Dezvoltarea si testarea noului automobil a avut loc la sediul BMW cu implicarea inginerilor din China. De asemenea, noul automobil a fost supus unor teste extinse pe sosea privind circumstante diferite ale conditiilor de drum si ale situatilor climatice, pe diferite trasee din China. Prin BMW Seria 1 Sedan, inginerii BMW au facut numeroase reglaje si imbunatatiri in conformitate cu obiceiurile clientilor chinezi si mediului de utilizare a automobilului.

BMW Seria 1 Sedan este recunoscut imediat ca fiind un model BMW. Are o parte frontala BMW concisa, cu grila dubla a radiatorului, precum si faruri LED rotunde duble si logo-ul marcii intr-o interpretare moderna, sportiva si foarte actuala. Limbajul de design BMW caracteristic este prezent si in silueta sportiva, emotionala si cu aspect modern, care include curba Hofmeister.



Citeste si