Circulatia spe DN1 s-ar puta aglomera, in orele urmatoare, si in zona statiunilor montane, dar si la iesirea din Bucuresti, in zona Baneasa, unde are loc un miting aviatic.

Pe DN1, in judetul Brasov, la kilometrul 204, intre localitatile Persani si Vladeni, traficul a fost ingreunat, sambata dimineata, dupa ce soferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza intr-o curba, a intrat in parapetul de protectie si a blocat sensul de mers Fagaras - Brasov. In urma accidentului, masinile au circulat deviat pe celalalt sens de mers al DN1.

Si pe drumurile spre litoral este aglomerat traficul, pe Autostrada Soarelui, pe autostrada A4, de la la Agigea pana in zona statiunii Eforie Nord, si pe DN 39. La Agigea, se circula ingreunat pe DN39 din cauza lucrarilor care se executa la vechiul pod, doua dintre cele patru benzi fiind inchise. Soferii pot merge, pentru a evita aglomeratia, pe noul pod, apoi intra de pe DN39A in DN39, peste pasarela, la Eforie Nord.

Citeste si:

Pe Autostrada Soarelui s-au produs mai multe tamponari, in zona Cernavoda - Medgidia, unde sambata dimineata ceata a redus vizibilitatea sub 100 de metri. In urma accidentelor s-au format coloane de masini pe tronsonul Cernavoda – Medgidia al Autostrazii Soarelui, autoturismele care s-au tamponat fiind scoase pe banda de urgenta de soferii aflati in trafic. Circulatia a fost reluata in conditii normale dupa ce in zona nu a mai fost ceata.

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie survoleaza Autostrada Soarelui. In ultimele trei saptamani, in fiecare sambata, intre orele 6.00 si 9.00, pe Autostrada Soarelui s-au produs mai multe tamponari intre masini, unele in lant, cauza principala fiind nepastrarea unei distante de siguranta intre autovehicule.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com