Traficul rutier este intens, sambata, pe DN 1 Ploiesti - Brasov, circulandu-se ingreunat in localitatea Comarnic, pe sensul de urcare spre munte, dar si la Busteni, pe ambele sensuri, scrie News.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, valorile de trafic sunt in crestere pe DN 1 Ploiesti - Brasov si se circula ingreunat, cu viteza redusa, la Comarnic, pe sensul de mers catre Brasov, precum si la Busteni, pe ambele sensuri.

”Diminuarea capacitatii de circulatie pe DN1 este cauzata si de trecerea de la doua la o banda de circulatie, la intrarea in localitatea Comarnic, pe sensul de mers catre Brasov”, precizeaza sursa citata.

Pentru evitarea aglomeratiei din zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, soferii pot alege si rutele alternative: catre Brasov - DN1A Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Sacele; catre Sinaia - DN7 Bucuresti – Baldana, DN 71 Baldana – Targoviste – Fieni – Sinaia; in zona Bran - Moeciu: A1 Bucuresti – Pitesti, DN73 Pitesti – Brasov; DN1 Bucuresti – Ploiesti – Predeal, DN73A Predeal – Rasnov, DN73 Rasnov – Bran – Moeciu.

Citeste si:
Vinieta Oxigen - un început bun, dar timid
Vinieta Oxigen - un început...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Evitati Valea Prahovei!Circulatie ingreunata intre Comarnic si Busteni
Setari Cookie-uri