12 August 2016

Hyundai i30, primele imagini cu noua generatie



Hyundai dezvaluie primele imagini cu noua generatie i30, care va fi prezentata la finalul lunii septembrie in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris.

Modelul a fost proiectat, dezvoltat, testat in Europa si beneficiaza de sisteme de propulsie dinamice si eficiente, completate de elemente de siguranta si conectivitate avansate.

”Atunci cand a fost conceput, echipa Hyundai a avut ca obiectiv dezvoltarea unui model care sa raspunda nevoilor unei categorii cat mai extinse de clienti. Designul reflecta evolutia limbajului specific familiei Hyundai - forma sculpturala a caroseriei, suprafete rafinate si fluide, alaturi de noua grila tip cascada, element dominant al partii frontale”, a declarat Peter Schreyer, presedinte si chief designer officer al Hyundai Motor Group.

Motorul de 1,4 litri ar putea fi inlocuit cu noul motor de 1 litru, cu trei cilindri, care a debutat pe i20. Modelul i30 a fost al patrulea cel mai bine vandut Hyundai din Europa, in prima jumatate a anului, dupa SUV-ul compact Tuscon, i20 si i10. Noul i30 va fi construit la uzina Hyundai din Republica Ceha.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.



Citeste si