Business Lease, companie de leasing operational si management de flote, a investit 50.000 euro intr-un centru de autovehicule rulate, Auto Market, in cadrul SWAN Office and Technology Park din zona Pipera.

Compania se asteapta anul acesta la vanzari estimate la 300 de unitati si o cifra de afaceri de 2,1 milioane euro. Pentru 2017, care va fi primul an integral de activitate, este tintit un total de peste 400 de unitati vandute.

In cadrul parcului Business Lease de autovehicule rulate sunt expuse autoturisme din clasa mica, compacta sau medie, cu o vechime cuprinsa intre unu si patru ani.

"Intr-o piata dominata de automobile pentru care o verificare temeinica este dificila, aducem o oferta corecta, cu autoturisme a caror intretinere a fost respectata iar intregul istoric este certificat”, a declarat Philip Aarsman, managing director Business Lease.

Pentru fiecare autovehicul, Business Lease poate oferi solutii de finantare, garantie completa pentru 12 luni sau 15.000 km, posibilitate de trade in a masinii actuale si un set suplimentar de anvelope, de iarna sau de vara, in functie de sezon. Fiecare autoturism are un singur proprietar anterior, kilometraj real, plan de revizii si intretinere respectat, istoric tehnic complet si stare tehnica optima.

Oferta parcului de autovehicule rulate Auto Market este constituita din masini utilizate anterior de catre clientii de flota ai Business Lease, care s-a ocupat si de intretinerea si de reparatia acestora. Prin intermediul acestui centru, Business Lease poate prelua si automobilele rulate ale noilor clienti de leasing operational care au aceasta nevoie, inainte de contractarea sau reinoirea flotei actuale de masini.

In afara de Olanda, unde are sediul central si numeroase sucursale regionale, Business Lease este un jucator important in Polonia, Slovacia, Cehia si Ungaria. Compania inchiriaza toate marcile si modelele auto. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 42.000 de contracte.

Business Lease Group este filiala a AutoBinck Group. Cu sediul central in Haga, AutoBinck are activitati in opt tari europene si 50 de subsidiare impartite in patru divizii principale: Distributie de automobile & Retail, Leasing, Piese de schimb & Accesorii si Smart Mobility. Cu 2.000 de angajati si o cifra de afaceri anuala de 1 miliard de euro, AutoBinck este unul dintre cele mai mari grupuri din industria auto din Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri