CNADNR: Soferii nu mai pot plati rovinieta in benzinariile MOL preluate de la Agip

CNADNR a anuntat ca soferii nu mai pot plati de joi, 01.09, rovinieta in benzinariile MOL preluate de la Agip, administrate in prezent de compania MOL Retail Comert, fost Eni Romania, activitatea de incasare a banilor fiind intrerupta pentru o perioada nedeterminata, potrivit unui comunicat de presa.

Compania MOL Romania a preluat, in februarie 2015, firma cu capital italian Eni Romania, care administra lantul de benzinarii Agip, si a redenumit-o in MOL Retail Comert. Aceasta din urma a continuat sa administreze doar fostele benzinarii Agip, in jur de 40 de unitati, care reprezinta doar o parte din totalul de 205 benzinarii administrate de catre MOL Romania, conform News.ro.

”Precizam ca la momentul la care incasarea tarifului de utilizare, in punctele de lucru ale MOL Retail Comert va deveni posibila, acest aspect va fi comunicat in timp util utilizatorilor retelei de drumuri, prin publicarea unei informari in acest sens”, se arata in comunicat.

Compania de stat nu a comunicat motivul deciziei, iinsa a precizat ca taxa de pod se poate plati in continuare in benzinariile respective.
Compania de drumuri a anuntat in iulie ca taxa de pod intre Fetesti si Cernavoda poate fi platita si la benzinariile Mol preluate de la Agip, dupa ce a semnat o conventie cu compania pentru achitarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti - Cernavoda.

Sursa foto: XXLPhoto / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri