Skoda a prezentat primele imagini cu Octavia facelift sedan si estate, model care va ajunge pe strazi in prima parte a anului viitor.

Printre motorizari vor fi 1.0 TSI 115 CP, 1.4 TSI 150 CP, 1.6 TDI 115 CP si 2.0 TDI 150 CP. Pentru majoritatea motoarelor, o transmisie DSG cu 6 sau 7 trepte va fi disponibila, pe langea cea manuala.

Octavia facelift iese in evidenta prin noile blocuri optice, lumini full LED, un nou spoiler si lumini de ceata. Si stopurile au fost putin modificate.

skoda octavia facelift

La interior, printre noutati sunt ecranul sistemului de infotainment, inlocuit cu unul de 9,2 inchi, Wi-FI, lumini ambientale in 10 nuante, volan incalzit, etc.

Pe lista de tehnologii sunt Dynamic Chassis Control (DCC) care ofera trei setari: Confort, Normal si Sport, sistemul Front Assist de franare automata cu functie Predictive Pedestrian Protection de detectare a pietonilor, sistemele Towing Assist, Blind Spot Detection si Rear Traffic Alert.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri