Traficul este aglomerat, duminica, pe Valea Prahovei, intre statiunile Predeal si Sinaia, iar coloane de masini sunt si pe DN 73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca valorile de trafic sunt in crescute pe Valea Prahovei, circulandu-se cu viteza redusa intre statiunile Predeal si Sinaia, potrivit News.ro. De asemenea, s-au format coloane de masini si pe DN 73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN 1.

Trafic deviat din cauza aglomeratiei

Traficul rutier a fost deviat provizoriu, duminica dupa-amiaza, de pe DN1 Brasov - Ploiesti pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, in conditiile in care in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte, s-au format coloane de masini.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 15.50, pentru a se permite fluidizarea traficului pe DN1 Brasov - Ploiesti, circulatia a fost deviata temporar pe DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

In prezent, traficul este foarte intens pe Valea Prahovei, pe sensul catre Capitala. De asemenea, se circula in coloana si pe DN 73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1.

Citeste si:
Turistii au plecat in vacanta de 1 Mai. Rute alternative spre munte
Vacanta de 1 Mai la munte si...

Soferii care pleaca din zona Bran-Moieciu pot folosi rutele DN73 Brasov – Bran – Pitesti, A1 Pitesti – Bucuresti sau DN73 Brasov – Bran – Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, DN7 Baldana – Bucuresti, acest traseu fiind mai lung.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/ Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Rute alternative pentru turistii care se intorc din vacanta de 1 Mai
Setari Cookie-uri