GEFCO va planifica si aplica solutii globale de transport si logistica pentru cele trei companii ale grupului PSA, Peugeot, Citroen si DS, intr-un contract de 8 mld. euro.

Contractul va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2017 pentru o perioada de cinci ani. Acordul acopera toate tarile (aprox. 50) unde grupul PSA opereaza la momentul actual atat in ce priveste productia, cat si distributia.

GEFCO va gestiona si imbunatati intregul lant de aprovizionare, de la aprovizionare de componente pentru productie si pentru fabricile de asamblare pana la distributia de autovehicule finite.

In plus fata de aceste servicii de logistica interne si internationale, GEFCO va fi responsabil pentru distribuirea pieselor de schimb. De asemenea, se va ocupa si de coordonarea furnizorilor alesi in urma cererilor publice de oferte pentru a face parte din lantul de aprovizionare.

O parte centrala a rolului integrat al grupului va fi reprezentata de aplicarea cunostintelor avansate in domeniul ingineriei logistice, imbinata cu utilizarea de sisteme IT si de gestionare de date de inalta performanta, in scopul de a oferi o monitorizare in timp real si de a asigura o interactiune perfecta intre lanturile de aprovizionare, depozitare si distributie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri