15 Noiembrie 2016

2017 Volkswagen Golf 7 Facelift debuteaza oficial cu un motor nou de 1,5 litri TFSI



Dupa o serie de zvonuri care au alimentat imaginatia fanilor, iata ca acum germanii de la Volkswagen ne-au dezvaluit oficial noul VW Golf 7 Facelift, conform Cars.ro.

Volkswagen Golf 7 Facelift ne fura privirea din prima clipa. Asta datorita culorii pe care specialistii au ales-o, galben auriu stralucitor, care este un prim truc pentru a face modelul mai atragator. Nu stim insa daca vor exista multi clienti care vor achizitiona un model vopsit asa, mai ales in conservatoarea Germanie, principala piata a companiei. Dar pentru o masina de prezentare, recunoastem ca arata bine.

Sa lasam insa de-o parte vopseaua deosebita si sa trecem la lucruri mai interesante pentru noi, impatimitii. Modelul 2017 Golf 7 va primi o serie de imbunatatiri cosmetice si mecanice. Dar ceea ce probabil, va atrage atentia tuturor celor din „generatia conectata”, sunt gadget-urile digitale. Zilele in care apasam si invarteam butoane s-au cam terminat, noul Golf 7 Facelift are cadrane digitale si sistem de recunoastere a gesturilor.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.



Citeste si