SOCAR a inaugurat cea de-a doua benzinarie din Ilfov si a ajuns la 35 de statii

Compania azera de petrol SOCAR, care detine in Romania o retea de 35 de benzinarii, a deschis luna aceasta cea de-a doua benzinarie din judetul Ilfov, in Tunari.

In noua benzinarie sunt trei pompe (din care una cu debit marit pentru alimentare TIR-uri) oferind patru tipuri de carburanti: benzine NANO 95 si NANO 98, motorine NANO Diesel si NANO Super Diesel. De asemenea, detine si o zona gastro amenajata specific brand-ului CAFE NAR – SOCAR.

“Fiecare noua statie deschisa inseamna totodata crearea de noi locuri de munca unde zeci de localnici sunt recrutati”, a declarat Hamza Karimov, director general SOCAR Petroleum SA. Pentru statia din Tunari, SOCAR a angajat 13 persoane.

Benzinaria are un magazin si un spatiu pentru servirea mesei – Cafe Nar. Ca si in celelalte statii de alimentare SOCAR, produsele vedeta sunt cele traditionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip si sucul de rodie. De asemenea, soferii isi pot plati amenzile de circulatie prin terminalele ZebraPay, serviciu oferit de SOCAR in toate benzinariile sale incepand din luna octombrie 2014.

SOCAR detine statii de alimentare in Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bihor, Bistrita, Buzau, Bacau, Vrancea, Timis, Ilfov, Cluj, Valcea, Arad, Sibiu, Arges si Bucuresti.

Citeste si:
Socar va deschide 10 noi benzinarii in Romania anul viitor
Socar anunta deschiderea a...

Din anul 2011, compania s-a implicat in Romania prin compania SOCAR Petroleum S.A. si prin crearea si consolidarea unei retele de benzinarii la nivel national. Pana in prezent, compania a creat aproximativ 500 de locuri de munca si a derulat investitii de peste 64 milioane de euro in Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri