Opel Mokka X, Zafira facelift si serviciul de asistenta Opel OnStar sunt cele mai recente noutati ale marcii germane care sunt disponibile in Romania.

Opel OnStar este disponibil impreuna cu aplicatia de smartphone, myOpel, si, pe langa serviciile de siguranta pe care le ofera: asistenta imediata in caz de urgenta, raspunsul automat la impact, asistenta pentru autovehiculele furate, are utilitatea unui asistent personal. Apasand butonul albastru OnStar, clientii vor putea solicita unui operator date despre starea vehiculului sau informatii precum cea mai apropiata benzinarie, situatia traficului. Operatorul are posibilitatea de a trimite rutele solicitate direct in navigatia de la bordul solicitantului.

Pe piata locala, Opel Onstar este disponibil standard pentru nivelurile de echipare superioare, iar pentru celelalte poate fi achizitionat la pretul de 490 euro. In oferta de lansare, serviciile OnStar sunt oferite gratuit in primul an, iar abonamentul de date pentru Hotspot-ul Wi-Fi este gratuit pentru o perioada de 3 luni sau 3 GB (oricare dintre variante este prima). Dupa perioada de proba, clientii poti cumpara separat pachete de date pentru Hotspot-ul Wi-Fi.

Mokka X

Opel Mokka X, versiunea facelift a crossover-ului de segment B Mokka, este disponibil in Romania la un pret de pornire de 15.730 de euro cu TVA pentru motorizarea de 1,6 litri115CP 4x2 S/S Selection.

Opel Mokka X

Mokka X vine cu un propulsor pe benzina turbo de 1,4 litri 152 CP si doua diesel de 1,6 litri 110 CP si 136 CP. Motorul pe benzina este disponibil in combinatie cu o transmisie automata cu sase trepte, Start/Stop si tractiune integrala adaptiva.

Desi masina are tractiune integrala, atunci cand carosabilul este uscat rotile din fata preiau tractiunea autovehiculului pentru a reduce consumul de carburant. In functie de starea carosabilului, configuratia variaza automat si insesizabil de la tractiune 100% pe puntea fata pe suprafete de drum uscate, reducand consumul, la o distributie maxima a cuplului de 50% pe puntea fata si spate, atunci cand carosabilul este acoperit cu o pelicula groasa de apa.

Zafira facelift

Zafira facelift costa de la 20.600 euro cu TVA pentru motorizarea de 1,4 litri benzina 120 CP. In gama de propulsoare pe benzina mai gasim un 1,4 litri 140 CP, 1,6 litri 170 CP, 200 CP. Motorizari diesel sunt 2 litri 130 CP si 170 CP.

Cea mai noua generatie de sisteme infotainment Opel IntelliLink compatibile cu Apple CarPlay si Android Auto, impreuna cu Opel OnStar (incluzand 4G/LTE Wi-Fi hotspot, acolo unde este disponibil) ii ofera modelului Zafira un nivel optim de conectivitate.

Opel Zafira facelift se distinge prin farurile LED adaptive, grilele superioara si inferioara complet noi si mult mai sportive. Farurile se contopesc cu grila radiatorului pentru a forma o unitate expresiva. Ornamentul cromat al siglei se imbina la nivel vizual cu farurile, accentuand impresia de amploare. Toate acestea ii ofera partii frontale a noului Zafira un aspect solid, sportiv si dinamic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri