Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a reconfirmat pentru al doilea semestru din 2017 termenul de finalizare a lucrarilor la sectiunea Raul Doamnei - Eroilor din magistrala 5 de metrou, care va lega cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei, scrie News.ro.

”Evenimentul de azi este o premiera. Am dorit ca cetatenii sa vada cum au evoluat lucrarile pe aceasta magistrala de metrou.
In iulie, nu credeam ca vom vedea ce vedem astazi. Reconfirm termenul pentru finalizarea lucrarilor pe aceasta portiune din magistrala 5 pentru semestrul al doilea”, a declarat ministrul Transporturilor, prezent la turul statiilor de metrou.

Bucurestenii pot vedea, duminica, felul in care arata statiile de metrou dar si spatiile tehnice care nu vor fi accesibile publicului. ”Aveti ocazia sa vedeti cateva dintre statii. Procentul este intre 90 si 100% de finalizare. Speram sa va placa. E interesant sa vedeti cum arata o statie aflata in lucru”, a spus si Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

In subteran, lucrarile sunt gata in proportie de 80 la suta. Sinele pe care va circula metroul nu sunt montate si nici cablurile de inalta tensiune.

Proiectul Magistrala 5 de metrou - Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor (PS Opera) inclusiv Valea Ialomitei va avea o lungime totala de 7 kilometri, un numar de 10 statii si un depou. Valoarea totala a proiectului este de circa 3,12 miliarde lei cu TVA.

Sursa foto: Daniel Caluian/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri