Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) a anuntat marti introducerea de restricitii de circulatie pentru camioane pe Autostrada Soarelui (A2), pe Drumul National 7 (DN7) si pe Drumul National 39 (DN39), in minivacanta 30 noiembrie - 1 decembrie.

Restrictiile sunt introduse pentru vehiculele rutiere, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane. Pe A2, care face legatura intre Capitala si litoral, restrictiile se aplica pentru vehiculele cu masa totala mai mare de 3,5 tone, pe ambele sensuri, in intervalele orare 16-22 (miercuri 30 noiembrie) si 6-22 (joi 1 decembrie), pe tronsonul Bucuresti – Fundulea – Lehliu – Fetesti – Murfatlar, conform News.ro.

Pe DN7, care face legatura intre Bucuresti si vama Nadlac, restrictiile se aplica pentru vehiculele cu masa totala mai mare de 7,5 tone. Tronsonul vizat este Pitesti - Ramnicu Valcea – Vestem, pe ambele sensuri si in intervalele orare 16-22 (miercuri 30 noiembrie) si 6-22 (joi 1 decembrie). Pe DN39, care face legatura intre Constanta si Vama Veche, restrictiile se aplica pe ambele sensuri pentru vehiculele cu masa totala mai mare de 7,5 tone. Restrictiile se aplica in intervalele orare 16-22 (miercuri 30 noiembrie) si 6-22 (joi 1 decembrie).

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Gabriela Firea vrea sa introduca vinieta pentru Bucuresti