20 Decembrie 2016

Top 10 cele mai bizare masini din 2016



Constructorii auto ne ofera in fiecare an viziunea lor despre cum ar putea arata masinile in viitor, iar anul acesta au venit cu noi concepte interesante pe care le putem numi chiar bizare.

Rolls-Royce Vision 100

Rolls-Royce Vision 100 este o masina concept uimitoare intr-o multime de moduri, iar unul dintre acestea este designul din jurul rotilor. Intrucat conceptul este complet autonom, interiorul vine cu o canapea pentru doua persoane si un TV gigantic, scrie businessinsider.com.


Vision Mercedes-Maybach 6

Vision Mercedes-Maybach 6 este un concept de masina cu o capot lunga si inclinata asemenea unui iaht de lux clasic. Modelul este 100% electric, are 570 CP si accelereaza pana la 100 km/h in 4 secunde.


Renault Trezor

Renault a realizat un concept electric cu trasaturi ciudate. Masina nu are usi, accesul se face prin partea superioara care se ridica. Cu un motor electric de 350 CP, conceptul accelereaza in 4 secunde.


Toyota uBox

Toyota uBox Concept, o masina cu 5 locuri care beneficiaza de un motor electric, poate elimina rapid scaunele din spate pentru a crea mai mult spatiu in interior, element adecvat pentru un birou office mobil.


Volkswagen BUDD-e

Volkswagen BUDD-e este o actualizare moderna a unui microbuz retro, cu un design care il face jumatate SUV si jumatate autobuz.


Lo Res

Lo Res concept United Nud, realizat de designer-ul olandez, arata precum o nava extraterestra. Dispunand de un corp din policarbonat in forma poligonala, vehiculul cu doua locuri are un design de capsula transparenta ce permite o vizionare 360 de grade. Modelul nu are usi.


Lexus UX

Lexus a prezentat in septembrie la Paris Motor Show crossover-ul UX care din exterior arata ca o masina normala, dar in interior ecranele au fost inlocuite cu holograme. Lexus a inlocuit si oglinzile cu camere.


Toyota Setsuna

Toyota a prezentat in aprilie un concept car realizat in intregime din lemn. Automobilul este format din 86 de panouri realizate manual folosind o tehnica numita okuriari, ceea ce inseamna ca au fost puse impreuna, folosind imbinari in loc de cuie.


Pininfarina H2 Speed

Casa de design italian Pininfarina a realizat un concept car care ruleaza pe hidrogen si poate atinge 100 km/h in doar 3,4 secunde.


Rinspeed Oasis

Producator auto elvetian Rinspeed a prezentat conceptul Oasis, o mini gradina urbana pe roti.




Citeste si