Circulatia se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

Politistii le recomanda soferilor sa reduca viteza pe autostrada A2, sa pastreze o distanta mai mare fata de autovehiculul din fata si sa nu opreasca pe benzile de circulatie sau pe banda de urgenta, scrie News.ro.

Centrul Infotrafic a precizat ca sambata dimineata nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme privind fluenta traficului pe arterele principale.

In judetul Olt este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN64 Ganeasa - Ramnicu Valcea, intre kilometrii 34 si 40, din cauza unor degradari la podul de la kilometrul 35 situat peste Valea Negrisoara, in comuna Ganeasa. Traficul greu a fost deviat pe ruta ocolitoare DN65 Ganeasa - Salcia, DJ677 Salcia -Plesoiu (DN64).

Pe DN13C, sectorul Vanatori (judetul Mures) - Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), este restrictionata circulatia autovehiculelor de peste 10 tone, din cauza unui podet avariat de o viitura.

Citeste si:
Trafic rutier restrictionat in Capitala pe 21 si 22 decembrie
Trafic rutier restrictionat...

Tot din cauza unui pod avariat de o viitura, in judetul Suceava, traficul autovehiculelor de peste 7,5 tone este restrictionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldovitei - Ciumarna, intre kilometrii 23 si 27.

Restrictii pentru traficul greu sunt si in judetul Vrancea, pe drumurile nationale secundare DN2M Andreiasu de Jos - pentru masinile de peste 7,5 tone si DN2N Chiojnedeni - Vintileasca - pentru masinile de peste 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia, din cauza alunecarilor de teren.

O avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei este in vigoare sambata, pana la ora 12.00, in 31 de judete din tara.

Citeste si:
Un pod care ar fluidiza traficul in Bucuresti nu poate fi folosit
Un pod de 100 de milioane de...
Sursa foto: Robsonphoto / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Circulatie in conditii de iarna in mai multe judete