Ceea ce va voi spune in continuare ar putea parea ciudat si, dupa informatiile mele, nici una dintre cele doua companii nu s-a gandit serios la asemenea idee. Cu toate acestea, sunt convins ca o astfel de strategie trebuie pusa in practica. Aproape intreaga industrie auto se indreapta spre masinile electrice, asa ca Ford ar trebui sa se gandeasca serios la achizitionarea firmei Tesla.

Timp de un deceniu, Tesla nu a reusit sa faca profit din productia de masa a unor masini de calitate. Producatorul nu a reusit nici macar sa-si creeze o retea puternica in lume, iar numerele conteaza, pentru ca ai nevoie de mai mult de zece ani pentru a deveni un „jucator” pe piata. Dintre toate companiile care ar putea „ajuta” Tesla in aceasta situatie si care ar avea de castigat din asta, Ford pare sa fie candidatul ideal.

Pentru ca Tesla sa indeplineasca viziunea fondatorului ei, Elon Musk, aceea a unui viitor plin de masini electrice, autonome, compania are nevoie de un partener. Ford, pe de alta parte, are tot ce le lipseste celor de la Tesla si ar avea numai de castigat.

Citeste articolul integral pe Playtech.

Ford Mustang, cel mai vandut...
Citeste si: Ford Mustang, cel mai vandut coupe sportiv din lume in 2018

Sursa foto: playtech.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Elon Musk spune ca va lansa taxiurile autonome anul viitor