Zonele luate in calcul pentru parcari sunt Piata Constitutiei (988 de locuri auto si 36 moto), Sala Palatului "Nord" si "Sud", cu 552+82 de locuri, respectiv 523+32 de locuri (auto+moto), scrie Transport Times.

Primarul general a mai anuntat ca au fost aprobati indicatorii economici in valoare totala de 73 milioane de euro pentru proiectul realizarii de piste de biciclete si amenajari conexe, din care anul acesta au fost alocati 2 milioane de euro, proiectul fiind eligibil pentru obtinerea unei finantari nerambursabile din partea UE.

Pentru RATB au fost prevazuti 11 milioane de euro pentru investitii. La aceasta suma se adauga 7 milioane de euro alocati Directiei de Transporturi a Primariei pentru achizitia de mijloace noi de transport in cadrul programului aprobat, in valoare de 492 milioane de euro, care cuprinde 400 de autobuze, 100 de troleibuze si 100 de tramvaie.

Proiectul de buget al Muncipiului Bucuresti prevede un fond de aproximativ 80 de milioane de euro pentru lucrari de infrastructura din categoria poduri, pasaje si parcari.

Investitii vor fi facute anul acesta si pentru penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - Autostrada Bucuresti-Pitesti, finalizarea lucrarilor pe soseaua Pantelimon - reabilitare sistem rutier si linii de tramvai, penetratia Prelungirea Ghencea -Domnesti, Strapungerea Buzesti - Berzei Uranus; modernizare si pasaj pietonal in Piata Eroii Revolutiei.