Hyundai dezvaluie primele imagini cu noul SUV subcompact al marcii, denumit Kona, care se va alatura modelelor Tucson, Santa Fe si Grand Santa Fe, devenind cel de-al patrulea membru al familiei Sport Utility Vehicle din Europa.

Hyundai Kona, model de segment B, va fi un rival pentru Nissan Juke, Honda HR-V, Mazda CX-3 si Toyota C-HR. Modelul va ajunge pe piata la finalul anului.

Denumirea „Kona” are ca sursa de inspiratie regiunea cu acelasi nume din Hawaii, recunoscut pentru atmosfera vibranta, similara stilului impresionant al noului model. Elementele caracteristice unui SUV, alaturi de designul progresist si sistemele avansate contribuie la sporirea atractivitatii modelului.

Kona contribuie la indeplinirea obiectivului Hyundai de a deveni brandul asiatic numarul unu in Europa pana in anul 2021, prin lansarea a 30 de noi modele si derivate ale celor existente.

Kona a fost construit avand la baza increderea Hyundai in gama de autovehicule de clasa SUV, cu peste 1,4 milioane de unitati vandute de la lansarea primei generatii Santa Fe, in anul 2001.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri