Prin acest produs, denumit ALD Electric, clientii pot accesa o masina conventionala suplimentara, pentru 20 de zile pe an, pentru deplasari mai lungi sau in destinatii unde nu exista statii de incarcare. In plus, produsul poate include statii de incarcare pentru autovehicule, costurile fiind incluse in rata lunara, potrivit reprezentantilor companiei, potrivit News.ro.

Acest produs este lansat in conditiile in care tot mai multe companii din Romania vor achizitiona automobile electrice in viitor, considera directorul general al ALD Automotive Romania, Frederic Banco.

„La nivel global, Europa este considerata un hub al masinilor electrice, iar inverzirea flotelor auto este o tendinta ce se va impune in Romania si la care avem semnale ca vor adera tot mai multe companii in urmatorii ani”, a declarat Banco, in cadrul comunicatului.

Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune solutii pentru limitarea emisiilor de CO2 si a consumului de carburant si ofera consultanta companiilor care vor ca flotele lor sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului.

Citeste si:

ALD Electric este un produs gandit pentru companiile ”early adopters”, care vor sa implementeze printre primele politici de ”inverzire” a parcului auto, potrivit lui Banco. Programul ofera servicii standard precum livrarea si inmatricularea autovehiculelor, asigurarile, asistenta pentru vehicul si sofer, mentenanta, managementul anvelopelor si un autovehicul de inlocuire.

Clientii pot avea acces la un autovehicul conventional pentru 20 de zile pe an, pe care il pot utiliza in deplasari mai lungi sau in destinatii unde nu exista statii de incarcare. Aceasta optiune vine suplimentar fata de autovehiculul de inlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definita la incheierea contractului.

De asemenea, optional, compania poate monta la sediul clientului o statie de incarcare, iar costul statiei de incarcare este inclus in rata lunara stabilita la incheierea contractului. Prima statie va fi montata la sediul ALD Automotive, in Bucuresti, unde angajatii si clientii isi vor putea incarca autovehiculele electrice si hibride plug-in.

Sursa foto: Minerva Studio / Shutterstock.com