Compania a investit 2,7 milioane euro in centrul auto in Bucuresti, pe Splaiul Unirii. In luna mai, dealerul va prezenta noul Suzuki Swift.

Showroom-ul are o suprafata de 500 mp, cu tot cu zonele auxiliare, iar suprafata totala desfasurata, cladirea noua care include DAB Auto Rulate la etajul 1, este de 1.000 mp.

Constructia cladirii a costat 780.000 de euro, iar amenajare/sistematizarea zonei in care se desfasoara activitatea exterioara (zone expunere / depozitare stoc auto) a costat inca 350.000 euro. Terenul de 6.500 mp a fost achizitionat cu 1,6 milioane euro.

Dab Auto Serv isi propune sa livreze anul acesta 300 de unitati Suzuki, primul an ca reprezentat al brandului japonez pe piata romaneasca. Compania a devenit dealer Suzuki in vara anului trecut si a vandut 100 de unitati.

Suzuki Romania vrea sa atinga pragul de 3.000 de unitati livrate in 2017. Suzuki are 22 de showroom-uri ( toate 3S – showroom, service si spare parts).

Citeste si:

In Bucuresti sunt 4 dealeri, iar in celelalte orase cate unul: Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Craiova, Arad, Oradea, Suceava, Braila,Tg Mures, Baia Mare, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Bacau, Pitesti, Hunedoara, Bistrita Nasaud.