Tiriac Auto deschide in Pipera primul showroom Jaguar Land Rover din Romania aliniat la noile standardele de design ale celor doua marci, investitiile in retea anul acesta fiind de 3 milioane de euro.

"Toate showroom-urile vor intra in modernizari. Probabil in mai putin de o luna cel din Brasov va intra in modernizare, dupa care Bacau si Oradea. Anul viitor si showroom-ul de pe DN1 si cel din Constanta vor intra in modernizare. Anul acesta, investitiile vor fi in jur de 3 milioane de euro", a declarat Daniel Antor, CEO Tiriac Auto.

Reteaua Tiriac Auto vinde aproximativ jumatate din masinile Jaguar si Land Rover importate. Pentru anul acesta, managerul estimeaza o crestere a vanzarilor de 30-40%. In ultimul an, valoarea medie de vanzare a unui SUV Land Rover a crescut, romanii vor ca masinile sa aiba tot felul de gadgeturi. Pe lista de lansari Land Rover este noul SUV Velar, care soseste in Romania in august.

Cu o suprafata de 800 de metri patrati, noul showroom reuneste ambele marci auto intr-un spatiu generos si aduce, in premiera in Romania, standardele Arch. Tinta de vanzari pentru aceasta locatie inchiriata este de 200-300 de masini pe an.

“Dupa o investitie de 850.000 euro si trei luni de lucru, suntem incantati sa putem primi clientii nostri intr-un showroom modern, ce imbina ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuala. In cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai inalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service", a precizat Daniel Antor.

Citeste si:
Lobby politic pentru atragerea Volkswagen in Romania
PSD sustine ca face eforturi...

Adiacent showroom-ului, Tiriac Auto redeschide si un service dedicat, exclusiv pentru clientii celor doua marci. Suprafata service-ului a crescut la 600 de metri patrati si, de acum, include o zona speciala pentru clienti, in care acestia isi pot urmari, intr-un spatiu confortabil, reparatiile, statusul acestora si pot avea o vizibilitate sporita asupra a tot ce se intampla in service.

Tiriac Auto detine in Romania sase reprezentante dedicate marcilor Jaguar si Land Rover: in Bacau, Brasov, Iasi, Oradea si doua in Bucuresti. Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto numara 62 de reprezentante monobrand sau multibrand.

Tiriac Auto, companie activa de 25 de ani pe piata romaneasca, face parte din Grupul Tiriac, care reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian si energie. Tiriac Auto reprezinta sase marci auto: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi.

Citeste si:
Cum arata noul showroom Bentley din Bucuresti
Cum arata noul showroom...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Seful Tiriac Auto: Bussines-ul va creste cu 50-60 de mil. euro anul acesta