Soferii ar putea intampina probleme miercuri, timp de maximum doua ore, incepand cu ora 8.30, in a achita taxa de drum si de pod prin intermediul SMS-urilor, din cauza unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic, potrivit unui comunicat publicat marti de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Emiterea taxelor de drum (rovinieta) si de pod (peaj) ar putea fi intrerupta din cauza unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic, potrivit News.ro.

Astfel, achitarea peajului pentru trecerile efectuate miercuri pe podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, se poate realiza pana cel tarziu ora 24 a zilei urmatoare.

Totodata, soferii care trebuie sa achite taxa de drum in perioada in care plata prin SMS nu este disponibila, au obligatia de a achita rovinieta la distribuitorii autorizati pentru a nu fi sanctionati.

Taxa de drum poate fi achitata la o serie de distribuitori autorizati, printre care se numara lanturile de benzinarii detinute de OMV Petrom, MOL, Rompetrol, Lukoil si Socar.

Citeste si:
Plata prin SMS a Peajului si a Rovinietei este suspendata temporar
CNAIR anunta ca plata prin...

Sursa foto: XXLPhoto / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Atentie soferi! 4 noi puncte fixe de control valabilitate rovinieta